Datagorilla PRO – pienet organisaatiot lisenssi

1 800,00 

Tarvitsetko ajantasaisia julkisen sektorin yhteystietoja jatkuvasti? Datagorilla PRO on juuri sinulle suunniteltu työkalu, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon yhdessä paikassa. Se sisältää monipuolisen tietokannan, joka kattaa kunnat, kaupungit ja hyvinvointialueet. Tietokannasta löydät ajantasaiset ja tarkat tiedot päättäjien nimestä, tittelistä, suorasta ja tarkistetusta puhelinnumerosta sekä sähköpostiosoitteesta.

Tehokasta julkisen sektorin yhteystietohakua!

  • Yli 15 000 yhteystietoa käytössäsi
  • Luo omia kohderyhmiä esimerkiksi rooleihin perustuen tai sijainnin mukaan
  • Monipuoliset rajaus- ja suodatusvaihtoehdot sekä hakukentät
  • Lataa kohderyhmälistauksesi ja vie ne helposti CRM:si

Säästä aikaa, tehosta työskentelyäsi ja ota askel eteenpäin tavoitteitasi!

 

Tuoteryhmä:

Kuvaus

Datagorilla PRO – Tehokas työkalu julkisen sektorin yhteystietojen hakuun!

Helppoa ja nopeaa yhteystietojen käsittelyä

Työkalu tarjoaa kattavaa ja ajantasaista tietoa julkisen sektorin päättäjistä ympäri vuoden. Sen avulla voit helposti ja nopeasti löytää ja käyttää kaikkia tarvitsemiasi tietoja yhdestä paikasta. Työkalu sisältää monipuolisen tietokannan, joka kattaa kunnat, kaupungit ja hyvinvointialueet sekä tarjoaa tarkat tiedot päättäjien nimestä, tittelistä, suorasta ja tarkistetusta puhelinnumerosta sekä sähköpostiosoitteesta. Tietokantamme ylläpitää yli 20 000 julkisen sektorin päättäjien tai muiden asiantuntijoiden yhteystietoja.

Työkalun avulla voit hyödyntää erilaisia rajaus- ja suodatusvaihtoehtoja sekä hakuja, jotka tekevät sen yhteystietojen hakemisesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Voit rakentaa rooleihin perustuvia kohderyhmiä, joiden avulla voit tavoittaa tarkasti haluamasi päättäjäryhmän. Voit valita esimerkiksi tietyn toimenkuvan, kuten ”kunnanjohtaja” tai ”hyvinvointialueen johtaja” ja työkalu näyttää kaikki kyseiseen rooliin liittyvät yhteystiedot. Voit myös tehdä erilaisia rajauksia esimerkiksi sijainnin tai asukasluvun mukaan ja löytää itsellesi sopivat yhteyshenkilöt. Lopuksi voit halutessasi ladata luomasi kohderyhmälistauksesi tietokoneellesi ja helposti viedä ne CRM:si tai muihin viestintäkanaviisi. Tämä auttaa sinua tehokkaasti kommunikoimaan ja luomaan suhteita julkisen sektorin päättäjiin.

Datagorilla PRO mahdollistaa tehokkaan säännöllisen viestinnän päättäjien kanssa ja auttaa ylläpitämään suhteita julkisen sektorin edustajiin. Työkalu auttaa säästämään aikaa, koska se tarjoaa nopean ja helpon tavan löytää tarvittavat yhteystiedot. Sen avulla voi keskittyä ydintekemiseen eikä tarvitse käyttää aikaa manuaaliseen tiedonkeruuseen ja yhteystietojen etsintään tai niiden päivittämiseen.

Aina oikeat tiedot oikeaan aikaan

Ajantasaiset tiedot auttavat organisaatioita toimimaan tehokkaasti. Tietojen vanhentuminen tai virheellisyys voi johtaa ajan ja resurssien tuhlaamiseen. Kun organisaatiolla on ajantasaiset tiedot käytettävissään, se voi suunnitella ja toteuttaa toimintansa tehokkaasti. Olipa kyse sitten liiketoiminnan suunnittelusta, markkinointikampanjoista tai strategisista päätöksistä, ajan tasalla olevat tiedot auttavat tekemään perusteltuja ja faktoihin perustuvia päätöksiä. Laadukkaat yhteystiedot takaavat sinulle muun muassa korkean vastausprosentin, joka edistää tehokkuuttasi.

Julkisen sektorin organisaatioissa tapahtuu jatkuvaa vaihtuvuutta, mikä tarkoittaa henkilöstön liikkuvuutta ja vaihtumista eri tehtävissä ja organisaatioissa. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten eläkkeelle siirtymisistä, työntekijöiden siirtymisistä toisiin organisaatioihin, urakehityksestä ja uusien työntekijöiden palkkaamisesta.

Voit luottaa siihen, että Datagorilla PRO kattaa säännöllisesti tarkistetut ja päivitetyt yhteystiedot, jotta sinulla on aina käytettävissäsi tuoreimmat ja ajantasaisimmat tiedot julkisen sektorin päättäjistä. Tarjoamme sinulle luotettavan tiedonlähteen, sillä me seuraamme jatkuvasti julkisen sektorin organisaatioissa tapahtuvaa vaihtuvuutta ja varmistamme, että pystyt aina muodostamaan yhteyden oikeisiin henkilöihin.

Huom! Tietokannassamme ei koskaan ole puutteellisia rivejä, organisaatioiden vaihteiden puhelinnumeroita tai yleisiä info-sähköpostiosoitteita. Tarjoamme vain laadukkaita, ajantasaisia ja suoria yhteystietoja.

Tilaa Datagorilla PRO

Tilatessasi Datagorilla PRO -lisenssin saat täyden pääsyn työkalun kaikkiin ominaisuuksiin ja voit hyödyntää sen tarjoamia monipuolisia toimintoja sekä tietokantaa rajoittamattomasti.  Lisenssi tarjotaan käyttöösi vuosimaksua vastaan ja se jatkuu automaattisesti 12 kk:n laskutusjaksoissa. Hinta määräytyy organisaation henkilömäärän mukaan. Tämä lisenssi on pienille organisaatioille, joiden henkilömäärä on 1-5 henkilöä. Tilatessasi luot itsellesi käyttäjätunnukset Datagorilla PRO työkaluun.