Kuvaus
Korkeakoulujen ja yliopistojen päättäjätiedot
Päättäjälista:
Tämä Datagorillan lista sisältää korkeakoulutuksesta vastaavien avainhenkilöiden päättäjätiedot – kuten korkeakoulujen ja yliopistojen rehtorien ja koulunjohtajien tarkat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
- CRM yhteensopiva Excel-tiedostomuoto
-
Sarakkeet:
- Kunta/Kaupunki organisaatio / Y-tunnus / Toimiala / Päättäjän nimi / Titteli / Puhelinnumero / Sähköposti
Mitä lista sisältää:
- Kouluja listalla yhteensä: – kpl
- Listalla on keskeiset toisen asteen koulutuksen päättäjät kuten: Rehtorit, vararehtorit ja koulunjohtajat.
- Yhteystietoja listalla yhteensä: – kpl (laadukkaat, ajantasaiset ja suorat päättäjien yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja, info-osoitteita tai tyhjiä rivejä)
Päättäjätiedot päivitetty:
- 5.11.2024
Kenelle lista sopii:
- Yrityksille, jotka tarjoavat palveluita korkeakouluille ja yliopistoille
- Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat vaikuttaa julkiseen päätöksentekoon
- Järjestöille ja muille toimijoille, joilla on sanottavaa rehtoreille ja koulunjohtajille
Hyödyt:
- Säästät aikaa ja resursseja kohdistamalla viestisi suoraan oikeille päättäjille ilman tarvetta manuaaliseen tietojen etsintään.
- Tarkkuutta markkinointiin ja myyntiin – valmiiksi laadittu lista mahdollistaa kampanjoiden tehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.
- Laadukkaat ja ajantasaiset yhteystiedot – listan tiedot on päivitetty ja tarkistettu, mikä vähentää virheitä yhteydenpidossa. Tämä takaa ammattimaisen yhteydenpidon, mikä parantaa yrityksesi mainetta ja luotettavuutta.
- Soveltuu monenlaisiin tarpeisiin – sopii niin myynnin, viestinnän, markkinoinnin kuin asiakassuhteiden rakentamiseen julkisen sektorin toimijoiden kanssa
Toimitustapa- ja aika:
- Ladattavissa suoraan omalta tililtä ja sähköpostista heti tilauksen vahvistamisen jälkeen.
- Toimitetaan 1 työpäivän sisällä tilauksestasi.
Tilaa päättäjälista ja tavoita hyvinvointialueiden päättäjät tehokkaasti!
Onko sinulla kysyttävää kohderyhmälistasta? Ota yhteyttä täältä!
Korkeakoulut ja yliopistot
Tällä hetkellä Suomessa on yhteensä 38 korkeakoulua, joista 24 on ammattikorkeakouluja ja 14 yliopistoja. Studentum
Korkeakoulujen ja yliopistojen tarpeet vuonna 2025 – Mitä yritysten kannattaa huomioida myynnissään?
Vuonna 2025 suomalaiset korkeakoulut ja yliopistot kohtaavat monia uusia haasteita ja kehityssuuntia, jotka ohjaavat niiden hankintoja ja strategioita. Nämä oppilaitokset pyrkivät parantamaan opiskelijoiden hyvinvointia, digitalisoimaan opetusta ja tutkimusta sekä vahvistamaan kestävän kehityksen tavoitteitaan. Yrityksillä on tässä tilaisuus tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat näiden tavoitteiden saavuttamista. Miten yritykset voivat kohdentaa tarjontansa vastaamaan korkeakoulujen ja yliopistojen tarpeita?
1. Digitalisaatio ja älykkäät oppimisympäristöt: Korkeakoulut ja yliopistot pyrkivät digitalisoimaan opetustaan ja tutkimustaan entistä laajemmin. Tämä tarkoittaa panostusta verkko-opetukseen, etätyöskentelyn alustoihin sekä älykkäisiin oppimisympäristöihin, jotka tukevat vuorovaikutteisuutta ja oppimiskokemuksen personointia. Yritykset voivat tarjota digitaalisia työkaluja, alustoja ja teknologiaratkaisuja, jotka mahdollistavat hybridiopetuksen ja etätyön saumattoman toteutuksen (Opetushallitus).
2. Tutkimuksen tukeminen ja innovaatiot: Tutkimus on korkeakoulujen ja yliopistojen ytimessä, ja niiden tarve moderneille tutkimustyökaluille kasvaa jatkuvasti. Yritykset voivat tarjota tutkimuksen tehostamiseen liittyviä palveluita, kuten analytiikkatyökaluja, datan hallintajärjestelmiä ja laboratorioinfrastruktuuria, jotka tukevat oppilaitosten pyrkimystä huippututkimukseen. Lisäksi yhteistyö tutkimushankkeissa voi tuoda uusia innovaatioita markkinoille nopeammin (Teknologiateollisuus).
3. Opiskelijoiden hyvinvoinnin tukeminen: Opiskelijoiden jaksaminen ja hyvinvointi ovat korkeakoulujen ja yliopistojen prioriteetteja. Tämä näkyy panostuksina opiskelijapalveluihin, mielenterveyden tukeen ja sosiaaliseen yhteisöllisyyteen. Yritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen – esimerkiksi hyvinvointisovelluksia, mentorointipalveluita tai stressinhallinnan työkaluja – voivat vastata oppilaitosten tarpeisiin (THL).
4. Vastuullisuus ja kestävä kehitys: Vastuullisuus on yhä suurempi tekijä korkeakoulujen ja yliopistojen hankintapäätöksissä. Oppilaitokset pyrkivät pienentämään hiilijalanjälkeään ja tukemaan kestävää kehitystä kampuksilla ja opetuksessa. Yritysten tulisi korostaa kestävän kehityksen mukaisia ratkaisujaan ja osoittaa konkreettisesti, miten heidän tuotteensa tukevat oppilaitosten ympäristötavoitteita (Kuntaliitto).
5. Joustavat ja skaalautuvat ratkaisut: Korkeakoulut ja yliopistot tarvitsevat joustavia ja skaalautuvia palveluita, jotka mukautuvat nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Yritykset, jotka tarjoavat muokattavia ratkaisuja, kuten modulaarisia ohjelmistoja, joustavia koulutuspalveluita tai räätälöityjä teknologiaratkaisuja, voivat erottua kilpailijoistaan ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia oppilaitosten kanssa (Suomen Yrittäjät).
Yritykset, jotka ymmärtävät korkeakoulujen ja yliopistojen tavoitteet ja kehityssuunnat, voivat kohdentaa tarjontansa tehokkaasti ja tukea oppilaitoksia saavuttamaan akateemiset, tutkimukselliset ja yhteiskunnalliset tavoitteensa. Tämä voi tapahtua tarjoamalla innovatiivisia teknologiaratkaisuja, tutkimusinfrastruktuuria, opiskelijoiden hyvinvointia tukevia palveluja tai kestävämmän toiminnan mahdollistavia ratkaisuja, jotka auttavat korkeakouluja parantamaan opetuksen laatua, edistämään tutkimusta ja valmistamaan opiskelijoita työelämään ja elinikäiseen oppimiseen.
Korkeakoulujen ja yliopistojen päättäjien yhteystiedot
Rehtorit ja muut korkeakoulujen sekä yliopistojen johtajat ovat keskeisiä toimijoita korkeakoulutuksen kehittämisessä ja oppilaitosten strategisessa johtamisessa. He vastaavat opetuksen ja tutkimuksen laadusta sekä tekevät päätöksiä, jotka liittyvät oppimisympäristöjen, teknologian ja tutkimusresurssien hankintaan. Korkeakoulujen tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia, elinikäistä oppimista ja tutkimustoiminnan vaikuttavuutta sekä tukea alueellista ja kansallista innovaatiotoimintaa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi rehtorit ja johtajat vaikuttavat myös yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia edistäviin projekteihin, esimerkiksi tukemalla opiskelijoiden siirtymistä työelämään ja jatko-opintoihin. Lisäksi he edistävät kestävän kehityksen periaatteita kampuksilla sekä pyrkivät parantamaan oppilaitosten kilpailukykyä kansainvälisillä koulutus- ja tutkimusmarkkinoilla.
Monet myyjät ovat huomanneet, että rehtorien yhteystiedot muuttuvat usein, jolloin vanhentuneet tiedot CRM-järjestelmissä heikentävät myynnin tehokkuutta. Datagorilla ylläpitää ajantasaisia yhteystietolistoja, joihin sisältyy satojen peruskoulujen rehtoreiden tiedot ympäri Suomen. Näiden tietojen avulla yritykset voivat kohdentaa markkinointinsa suoraan päättäjille, joilla on merkittävä rooli hankintapäätöksissä.
Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat helpossa “heti-valmiissa” Excel-työkirja muodossa.