Kuntien henkilöstöjohtajat (120 yhteystietoa)

114,00 

Lista sisältää kuntien ja kaupunkien talousjohdon yhteystiedot.

  • Yhteystietoja listalla yhteensä: 120 kpl
  • Kuntia listalla yhteensä: 120 kpl
  • Henkilöstöjohdon yhteystiedot löytyvät myös isommalta, koko ylimmän johdon yhteystiedot sisältämältä listalta “Kuntien ja kaupunkien johtoryhmät”
  • Päivitetty 22.9.2022
  • Listalla on keskeiset henkilöstöjohdon päättäjät esim. Henkilöstöjohtaja, Henkilöstö- ja hallintojohtaja, Henkilöstöasiantuntija, Henkilöstöpalvelupäällikkö, Henkilöstöpäällikkö, Talous- ja henkilöstöjohtaja
  • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
  • Listan sarakkeet Kunta/ Väkiluku/ Toimiala/ Nimi/ Titteli/ Puhelinnumero/ Sähköposti
  • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
  • Hinta sisältää Alv:n

 

 

Kuvaus

Päättäjälista sisältää yhteystiedot niiden kuntien osalta, joista henkilöstöjohdon yhteystiedot on saatavilla tällä hetkellä (119 kuntaa). Suomessa on vuonna 2022 yhteensä 309 kuntaa.  (Hyvä listaus kunnista löytyy kuntaliiton sivuilta. Myös Wikipediassa ylläpidetään hyvää listaa kunnista kokojärjestyksessä.) Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT (aiemmin Kunnallinen työmarkkinalaitos ja KT Kuntatyönantajat) on kunta-alan ja hyvinvointialueiden työnantajajärjestö, joka ajaa kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden etuja työnantajaosapuolena työmarkkinoilla. Sote-uudistusta koskevien lakien yhteydessä on hyväksytty 1.7.2021 alkaen myös laki kuntien ja hyvinvointialueiden työnantajaedunvalvonnan järjestämisestä, joka määrittelee uudelleen KT:n aseman ja tehtävät. Lakimuutos ei olennaisesti muuta KT:n tehtäviä, mutta sen edunvalvonnan piirissä on jatkossa myös hyvinvointialueet.

Monet myyjät ovat huomanneet, että kuntien ja kaupunkien yhteystiedot vaihtuvat tiuhaan, eikä vanhat tiedot CRM:ssä pidä paikkaansa kovinkaan pitkään. Datagorilla ylläpitää n. 2000 yhteystiedon listaa kuntien ja kaupunkien ylimmästä virkamiesjohdosta. Monille yrityksille julkisen sektorin myynti on kuitenkin elinehto. Kaikki alalla myyjinä toimineet tietävät, että julkisen sektorin myynti on pitkäpiinaista työtä, ja päätöksenteko on usein hidasta monikerroksisen päätöksentekoprosessin myötä. Myyjälle onkin tärkeää olla yhteyksissä moniin eri päättäjiin aktiivisesti. Älä keskity vain yhteen yhteystietoon, vaan kerro tuotteestasi ja tilanteesta mahdollisimman monille kunnan päätöksenteossa. Lisäksi on tärkeää seurata vakanssimuutoksia kuntien johdossa. Kuntaliiton julkaisema Kuntalehti tiedottaa monista muutoksista kuntien johdossa, ja sivun tulisi olla jokaisen kuntamyyjän kirjanmerkeissä.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat helpossa “heti-valmiissa” Excel-työkirja muodossa.

Lista sisältää kuntien ja kaupunkien henkilöstöjohdon yhteystiedot.

Latausraja 5 kertaa

Linkki voimassa 60 päivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntien henkilöstöjohtajat (120 yhteystietoa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.