Kuntien sivistysjohtajat (983 yhteystietoa)

1 300,00 

Lista sisältää kuntien ja kaupunkien sivistystoimialan yhteystiedot.

  • Lista ladattavissa Excel-tiedostomuotona heti tilauksen jälkeen!
  • Yhteystietoja listalla yhteensä: 983 kpl
  • Kuntia listalla yhteensä: 298 kpl
  • Sivistystoimialan yhteystiedot löytyvät myös isommalta, koko ylimmän johdon yhteystiedot sisältämältä listalta ”Kuntien ja kaupunkien johtoryhmät”
  • Lista sisältää kuntien ja kaupunkien sivistystoimen johtajien ja asiantuntijoiden yhteystiedot. Listalta löytyy mm. sivistysjohtajat, koulutusjohtajat, varhaiskasvatusjohtajat, kirjastonjohtajat, kulttuurijohtajat, vapaa-aikajohtajat, liikuntajohtajat, nuorisopalvelupäälliköt sekä muut päälliköt ja sihteerit.
  • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
  • Listan sarakkeet Kunta/ Väkiluku/ Toimiala/ Nimi/ Titteli/ Puhelinnumero/ Sähköposti
  • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
  • Hinta ilman ALV

 

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Kuntien sivistysjohtajat

Kuntien sivistysjohtajat vastaavat kuntien opetus- ja kulttuuripalveluista. Kuntien opetus- ja kulttuuripalveluilla edistetään ihmisten hyvinvointia sekä kuntien ja alueiden elinvoimaisuuden edellytyksiä. Varhaiskasvatus- ja koulutuspalvelut edistävät elinikäistä oppimista ja väestön osaamista. Taide ja kulttuuri lisäävät yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Sivistyksellä on keskeinen merkitys ihmisen sekä yhteiskunnan tasapainoiselle ja kestävälle kehitykselle, yhteiskuntarauhalle.

Monet myyjät ovat huomanneet, että kuntien ja kaupunkien yhteystiedot vaihtuvat tiuhaan, eikä vanhat tiedot CRM:ssä pidä paikkaansa kovinkaan pitkään. Datagorilla ylläpitää noin 2000 yhteystiedon listaa kuntien ja kaupunkien ylimmästä virkamiesjohdosta. Monille yrityksille julkisen sektorin myynti on kuitenkin elinehto. Kaikki alalla myyjinä toimineet tietävät, että julkisen sektorin myynti on pitkäpinnaista työtä, ja päätöksenteko on usein hidasta monikerroksisen päätöksentekoprosessin myötä. Myyjälle onkin tärkeää olla yhteyksissä moniin eri päättäjiin aktiivisesti. Älä keskity vain yhteen yhteystietoon, vaan kerro tuotteestasi ja tilanteesta mahdollisimman monille kunnan päätöksenteossa. Lisäksi on tärkeää seurata vakanssimuutoksia kuntien johdossa. Kuntaliiton julkaisema Kuntalehti tiedottaa monista muutoksista kuntien johdossa, ja sivun tulisi olla jokaisen kuntamyyjän kirjanmerkeissä.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat helpossa “heti-valmiissa” Excel-työkirja muodossa.

Lista sisältää kuntien ja kaupunkien sivistystoimen johtajien ja asiantuntijoiden yhteystiedot. Listalta löytyy mm. sivistysjohtajat, koulutusjohtajat, varhaiskasvatusjohtajat, kirjastonjohtajat, kulttuurijohtajat, vapaa-aikajohtajat, liikuntajohtajat, nuorisopalvelupäälliköt sekä muut päälliköt ja sihteerit.

Lisätiedot

Tilaustyyppi

Kertatilauksen latausraja 2 kertaa ja linkki on voimassa 30 vuorokautta. Voit maksaa kertatilauksen joko laskulla tai Paytraililla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntien sivistysjohtajat (983 yhteystietoa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *