Kuntien tekninen johto (1276 yhteystietoa)

1 300,00 

Lista sisältää kuntien ja kaupunkien teknisen johdon keskeiset päättäjät ja asiantuntijat.

  • Lista ladattavissa Excel-tiedostomuotona heti tilauksen jälkeen!
  • Yhteystietoja listalla yhteensä: 1276 kpl
  • Kuntia listalla yhteensä: 302 kpl
  • Teknisenjohdon yhteystiedot löytyvät myös isommalta, kuntien koko ylimmän johdon yhteystiedot sisältävältä listalta “Kuntien ja kaupunkien johtoryhmät”
  • Listalla on keskeiset teknisen johdon päättäjät sekä asiantuntijat kuten esimerkiksi tekniset johtajat, kaupunkikehitysjohtajat, maankäyttöjohtajat, kaavoitusjohtajat, ympäristöjohtajat, elinympäristöjohtajat, kunnaninsinöörit, lupasihteerit, tilapalvelupäälliköt, toimitilapäälliköt, kartoittajat, arkkitehdit, kunnossapitoinsinöörit, liikennepäälliköt, johtavat rakennustarkastajat sekä rakennustarkastajat
  • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
  • Listan sarakkeet Kunta/ Väkiluku/ Toimiala/ Nimi/ Titteli/ Puhelinnumero/ Sähköposti
  • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
  • Hinta ilman ALV

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Kuntien tekninen johto

Kuntien teknisen toimen ja teknisen lautakunnan tehtäväalueena on muun muassa teknisen toimen hallinnon, kiinteistöjen ja tilahallinnon, siivous- ja ruokapalveluiden ja alueiden kunnossapidon toiminta sekä päätökset edellä mainituilla tehtäväalueilla. Tekninen toimi vastaa usein myös  liikenneväylistä ja muista yleisistä alueista, maankäytöstä ja yksityistieasioista.

Monet myyjät ovat huomanneet, että kuntien ja kaupunkien yhteystiedot vaihtuvat tiuhaan, eikä vanhat tiedot CRM:ssä pidä paikkaansa kovinkaan pitkään. Datagorilla ylläpitää noin 2000 yhteystiedon listaa kuntien ja kaupunkien ylimmästä virkamiesjohdosta. Monille yrityksille julkisen sektorin myynti on kuitenkin elinehto. Kaikki alalla myyjinä toimineet tietävät, että julkisen sektorin myynti on pitkäpinnaista työtä, ja usein hidasta monikerroksisen päätöksentekoprosessin myötä. Myyjälle onkin tärkeää olla yhteyksissä moniin eri päättäjiin aktiivisesti. Älä keskity vain yhteen yhteystietoon, vaan kerro tuotteestasi ja tilanteesta mahdollisimman monille kunnan päätöksenteossa. Lisäksi on tärkeää seurata vakanssimuutoksia kuntien johdossa.  Kuntaliiton julkaisema Kuntalehti tiedottaa monista muutoksista kuntien johdossa, ja sivun tulisi olla jokaisen kuntamyyjän kirjanmerkeissä.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat helpossa “heti-valmiissa” Excel-työkirja muodossa.

Lista sisältää mm.

  • Arkkitehdit, Elinkeinopäällikkö, Elinvoimajohtaja, Hankintainsinööri, Joukkoliikennepäällikkö, Kaavasuunnittelija, Kaavoitusjohtaja, Katurakennusmestari, Kaupunginarkkitehti, Kaupungininsinööri, kaupunkikehitysjohtaja, kaupunkirakennejohtaja, Kaupunkisuunnittelujohtaja, kaupunkisuunnittelukeskuksenjohtaja, kaupunkiympäristöjohtaja, Kartoittajat, kehittämisjohtaja, Kehittämispäällikkö, Kiinteistöjohtaja, Kiinteistöpalvelupäällikkö, Kunnossapitoinsinöörit, Kunnaninsinööri, Liikennepäällikkö, Liikennepäälliköt, Lupasihteeri, maanhankintapäällikkö, Maankäyttöjohtaja, Maisema-arkkitehti, mittausinsinööri, Rakennuslupapäällikkö, Rakennusmestari, Tilapalvelupäälliköt, Tekninen johtaja, Tilapalvelujohtaja, Toimialajohtaja, Tonttipäällikkö, Yhdyskuntajohtaja, Yhdyskuntatekniikanpäällikkö, Yleiskaavainsinööri, yleiskaavapäällikkö, yleiskaavoittaja, ympäristöjohtaja, Ympäristöpäällikkö, Ympäristötarkastaja.

Lisätiedot

Tilaustyyppi

Kertatilauksen latausraja 2 kertaa ja linkki on voimassa 30 vuorokautta. Voit maksaa kertatilauksen joko laskulla tai Paytraililla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntien tekninen johto (1276 yhteystietoa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *