Lukioiden ja ammattioppilaitosten päättäjätiedot

1 500,00 

Lukioiden ja ammattioppilaitosten päättäjien ajantasaiset, tarkistetut suorat yhteystiedot.

Yhteystietoja listalla yhteensä: –

  • Rehtorit
  • Vararehtorit
  • Koulunjohtajat
  • Muut keskeiset päättäjät

 

Päättäjätiedot päivitetty: 5.11.2024

 

Lisätietoja tuotekuvauksessa.

Tuoteryhmä:

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Lukioiden ja ammattioppilaitosten päättäjät

Päättäjälista:

Tämä Datagorillan lista sisältää toisen asteen koulutuksesta vastaavien päättäjätiedot – kuten ammattikoulujen ja lukioiden rehtorien ja koulunjohtajien tarkat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Tuote:
  • CRM yhteensopiva Excel-tiedostomuoto
  • Sarakkeet:
    • Kunta/Kaupunki organisaatio / Y-tunnus / Toimiala / Päättäjän nimi / Titteli / Puhelinnumero / Sähköposti

Mitä lista sisältää:

  • Kouluja listalla yhteensä: – kpl
  • Listalla on keskeiset toisen asteen koulutuksen päättäjät kuten: Rehtorit, vararehtorit ja koulunjohtajat.
  • Yhteystietoja listalla yhteensä: – kpl (laadukkaat, ajantasaiset ja suorat päättäjien yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja, info-osoitteita tai tyhjiä rivejä)

Päättäjätiedot päivitetty:

  • 5.11.2024

Kenelle lista sopii:

  • Yrityksille, jotka tarjoavat palveluita lukioille ja ammattikouluille
  • Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat vaikuttaa julkiseen päätöksentekoon
  • Järjestöille ja muille toimijoille, joilla on sanottavaa rehtoreille

Hyödyt:

  • Säästät aikaa ja resursseja kohdistamalla viestisi suoraan oikeille päättäjille ilman tarvetta manuaaliseen tietojen etsintään.
  • Tarkkuutta markkinointiin ja myyntiin – valmiiksi laadittu lista mahdollistaa kampanjoiden tehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.
  • Laadukkaat ja ajantasaiset yhteystiedot – listan tiedot on päivitetty ja tarkistettu, mikä vähentää virheitä yhteydenpidossa. Tämä takaa ammattimaisen yhteydenpidon, mikä parantaa yrityksesi mainetta ja luotettavuutta.
  • Soveltuu monenlaisiin tarpeisiin – sopii niin myynnin, viestinnän, markkinoinnin kuin asiakassuhteiden rakentamiseen julkisen sektorin toimijoiden kanssa

Toimitustapa- ja aika:

  • Ladattavissa suoraan omalta tililtä ja sähköpostista heti tilauksen vahvistamisen jälkeen.
  • Toimitetaan 1 työpäivän sisällä tilauksestasi.

 

Tilaa päättäjälista ja tavoita hyvinvointialueiden päättäjät tehokkaasti!

Onko sinulla kysyttävää kohderyhmälistasta? Ota yhteyttä täältä!

 

Lukiot ja ammattikoulut

Tällä hetkellä Suomessa toimii yhteensä 377 lukiota, joista suurin osa, eli 316, on kuntien omistamia. Kuntayhtymien ylläpitämiä lukioita on 14, valtion omistuksessa on 11 lukiota ja yksityisten koulutuksen järjestäjien hallinnoimia on 35. (Suomen lukiolaisten liitto)

Toisen asteen koulujen (lukiot ja ammattikoulut) tarpeet vuonna 2025 – Mitä yritysten kannattaa huomioida myynnissään?

Vuosi 2025 tuo mukanaan uusia odotuksia ja haasteita toisen asteen koulutukselle. Lukiot ja ammattikoulut pyrkivät kehittämään opetusta, tukemaan opiskelijoiden hyvinvointia sekä vastaamaan yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Yrityksillä on nyt loistava mahdollisuus auttaa kouluja saavuttamaan nämä tavoitteet tarjoamalla heille kohdennettuja ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Mitä yritysten tulee huomioida tarjotessaan tuotteitaan ja palveluitaan toisen asteen koulutukseen?

1. Panostus digitalisaatioon ja oppimisen uudet muodot: Toisen asteen koulutuksessa digitalisaation merkitys kasvaa jatkuvasti. Lukiot ja ammattikoulut etsivät digitaalisia työkaluja, jotka tukevat oppimista, parantavat opetuksen laatua ja tekevät oppimisprosessista vuorovaikutteisempaa. Yritykset voivat vastata tähän tarpeeseen tarjoamalla edistyksellisiä oppimisalustoja, etäopetuksen ratkaisuja sekä interaktiivisia oppimateriaaleja, jotka motivoivat opiskelijoita ja lisäävät oppimisen joustavuutta (Opetushallitus).

2. Opiskelijoiden hyvinvoinnin tukeminen:Hyvinvointi on noussut keskiöön oppilaitoksissa, sillä opiskelijoiden jaksaminen ja mielenterveys vaikuttavat suoraan oppimistuloksiin. Koulut tarvitsevat keinoja opiskelijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Yritykset voivat tarjota esimerkiksi hyvinvointia edistäviä ohjelmia, mielenterveyttä tukevia palveluita tai oppilashuollon työvälineitä, jotka auttavat kouluja rakentamaan terveempää oppimisympäristöä (THL).

3. Vastuullisuus ja kestävä kehitys: Koulut ovat yhä tietoisempia vastuullisuudesta ja ympäristövaikutuksistaan. Tämä heijastuu myös hankintapäätöksiin, joissa painotetaan ekologisesti kestäviä ja eettisesti tuotettuja ratkaisuja. Yritysten tulisi tuoda esiin omat kestävän kehityksen toimenpiteensä ja osoittaa konkreettisesti, miten heidän tuotteensa tai palvelunsa tukevat oppilaitosten kestävän kehityksen tavoitteita (Kuntaliitto).

4. Työelämäyhteydet ja käytännönläheinen oppiminen: Erityisesti ammattikoulut keskittyvät entistä enemmän työelämäyhteyksien vahvistamiseen ja käytännönläheisen oppimisen tukemiseen. Yritykset voivat tarjota ratkaisuja, jotka mahdollistavat esimerkiksi simulaatioympäristöt, työssäoppimisen tuen tai ammattitaitoisten kouluttajien palvelut, joiden avulla opiskelijat saavat valmiuksia suoraan työelämään (Opetushallitus).

5. Joustavuus ja muokkautuvat ratkaisut: Lukiot ja ammattikoulut tarvitsevat joustavia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä oppilaitosten erityistarpeiden mukaan. Yritykset, jotka tarjoavat muokattavia palveluita ja tuotteita sekä panostavat henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, voivat erottua kilpailijoistaan ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia oppilaitosten kanssa (Suomen Yrittäjät).

 

Yritykset, jotka ymmärtävät ammattiopistojen ja lukioiden tavoitteet ja kehityssuunnat, voivat kohdentaa tarjontansa tehokkaasti ja tukea oppilaitoksia esimerkiksi opetuksen digitalisoinnissa, opiskelijoiden työelämätaitojen kehittämisessä sekä hyvinvointia tukevissa hankkeissa. Näin yritykset voivat auttaa kouluja luomaan innovatiivisia oppimisympäristöjä, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin, parantamaan opiskelijoiden valmiuksia tulevaisuuden haasteisiin ja tukemaan elinikäistä oppimista.

 

 

Lukioiden ja ammattioppilaitosten päättäjien yhteystiedot

Rehtorit ovat keskeisiä toimijoita toisen asteen opetuksen (lukiot ja ammattikoulut) kehittämisessä ja oppilaitoksen arjen johtamisessa. He vastaavat koulutuksen laadusta ja osallistuvat aktiivisesti päätöksiin, jotka liittyvät oppimisympäristöjen, teknologian ja oppimateriaalien hankintaan. Toisen asteen koulutuksen tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja elinikäistä oppimista sekä vahvistaa kuntien ja alueiden elinvoimaisuutta. Koulutuksen lisäksi rehtorit vaikuttavat myös yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia edistäviin projekteihin, erityisesti tukemalla opiskelijoiden valmistautumista tulevaan työelämään ja jatko-opintoihin.

Monet myyjät ovat huomanneet, että rehtorien yhteystiedot muuttuvat usein, jolloin vanhentuneet tiedot CRM-järjestelmissä heikentävät myynnin tehokkuutta. Datagorilla ylläpitää ajantasaisia yhteystietolistoja, joihin sisältyy satojen peruskoulujen rehtoreiden tiedot ympäri Suomen. Näiden tietojen avulla yritykset voivat kohdentaa markkinointinsa suoraan päättäjille, joilla on merkittävä rooli hankintapäätöksissä.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat helpossa “heti-valmiissa” Excel-työkirja muodossa.

Kuvassa Datagorilla logo