Henkilöstöpalveluyritykset Suomessa

299,00 

Lista sisältää henkilöstöpalveluyritykset ja niiden päättäjien yhteystiedot. Listan yritykset ovat liikevaihdoltaan vähintään 1 meur kokoiset

 • Yhteystietoja listalla yhteensä: 181 kpl
 • Yrityksiä listalla yhteensä: 181 kpl
 • Listan yritysten liikevaihto 1–30 miljoonaa euroa
 • Toimitusjohtajat sekä muut vastaavat päättäjät
 • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
 • Listan sarakkeet Yrityksen nimi / Y-tunnus / Osoite / Postinumero / Kaupunki / Verkko-osoite / Kontaktin nimi / Titteli / Tarkistettu puhelinnumero / Tarkistettu sähköpostiosoite
 • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
 • Hinta ilman ALV

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Henkilöstöpalveluyritykset

Vuokrayrityksestä käytetään myös nimitystä henkilöstöpalveluyritys. Vuokratyö on yksi uusimmista työn teettämismuodoista. Työvoiman käyttötapana se on yleistynyt koko 2000-luvun aikana ja se on nykyään merkittävä osa suomalaista työelämää. Työvoiman vuokrauksella tarkoitetaan sopimukseen perustuvaa järjestelyä, jossa työvoiman vuokrausyritys luovuttaa vastiketta vastaan työtekijöitään asiakasyrityksensä käyttöön työnteon tapahtuessa käyttäjäyrityksen johdon ja valvonnan alaisena. Vuokratyössä yritys, joka tarvitsee työntekijöitä, tekee sopimuksen vuokrayrityksen kanssa työntekijöiden vuokraamisesta. Tätä työntekijöitä tarvitsevaa yritystä kutsutaan käyttäjäyritykseksi. Vuokrayritys vuokraa työntekijänsä käyttäjäyritykselle tai etsii saamansa toimeksiannon perusteella uuden työntekijän ja vuokraa tämän käyttäjäyritykselle.

Henkilöstövuokrausta käytetään usein esimerkiksi yllättävien kiirellisten työntekijätarpeiden, lomasijaisuuksien tai vaikka kasvavien yritysten työntekijöiden hankkimiseen. Henkilöstövuokrausyritysten vahvuuksia ovat työmarkkinoiden tuntemus sekä nopea reagointi markkinoiden muutoksiin, laajat työntekijä- ja työnantajarekisterit, ajan tasalla olevat työnhakukanavat, sekä koulutukset, jotka palvelevat työelämän tarpeita.

World Employment Confederation WECin raportin mukaan henkilöstöpalvelualan liikevaihto vuonna 2020 oli maailmanlaajuisesti noin 465,8 miljardia euroa. Vuokratyön osuus henkilöstöpalvelualan liikevaihdosta on 78 % eli 361,4 miljardia euroa. Kolme suurinta markkinaa – Yhdysvallat, Japani ja Iso-Britannia – kattoivat tästä 58 prosenttia. Toiseksi suurimpana palveluryhmänä oli rekrytointipalvelut, jonka liikevaihto oli 59,4 miljardia euroa.

Vuokratyön niin kutsuttu penetraatioaste eli vuokratyöntekijöiden osuus työvoimasta vuonna 2020 oli maailmanlaajuisesti 1,5 prosenttia ja Euroopassa 1,2 prosenttia. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2021 Suomessa vuokratyöntekijöiden osuus palkansaajista oli 2,3 %.

Henkilöstöpalveluyritykset ovat tunnettuja siitä, että niiden kautta työtä löytyy nopeasti. Henkilöstöpalveluyritysten liiton tekemän tutkimuksen (2022) mukaan kaksi kolmesta vastaajasta oli saanut töitä viikon sisällä. Vuokratyö auttaa myös saamaan jatkossa uusia työmahdollisuuksia, henkilöstöpalveluyritys hoitaa asianmukaisesti palkanmaksun sekä muut työsuhdeasiat ja työntekijä pystyy hyödyntämään ja kehittämään osaamistaan vuokratyön avulla. 10 000 vastaajan joukosta peräti 93 % suosittelisi henkilöstöpalveluyrityksen kautta työskentelyä tuttavalleen.

 

Listalla mm.

 • Bolt.Works Oy
 • Choice HR Oy
 • Hinkutiimi Oy
 • HR Mentor Oy
 • Hyvän Hoidon Palvelut Oy
 • Legioona Oy
 • Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
 • ja 174 muuta toimialan merkittävää toimijaa

 

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat Excel-työkirja muodossa.

Lisätiedot

Tilaustyyppi

12 kk, Kertatilaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkilöstöpalveluyritykset Suomessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *