Kuvaus
Hyvinvointialueiden päättäjät
Päättäjälista:
Tämä Datagorillan lista sisältää 21:n hyvinvointialueen, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyshuollon johtoryhmien sekä keskeisten asiantuntijoiden tarkat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
- CRM yhteensopiva Excel-tiedostomuoto
- Sarakkeet:
- Y-tunnus / Organisaatio / Päättäjän nimi / Titteli / Sähköpostiosoite / Puhelinnumero
Mitä lista sisältää:
- Hyvinvointialueet: 21kpl + Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi
- Yhteystietoja yhteensä 2017
- Hyvinvointialuejohtajat, talousjohtajat, hallintojohtajat, henkilöstöjohtajat, toimiala- ja toimialuejohtajat, palvelulinjajohtajat, tulosaluejohtajat, johtoryhmän jäsenet sekä hankejohtajat
- Llaadukkaat, ajantasaiset ja suorat päättäjien yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja, info-osoitteita tai tyhjiä rivejä
Kenelle lista sopii:
- Yrityksille, jotka tarjoavat palveluita hyvinvointialueille
- Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat vaikuttaa julkiseen päätöksentekoon
- Järjestöille ja muille toimijoille, joilla on sanottavaa hyvinvointialueiden päättäjille
Hyödyt:
- Säästät aikaa ja resursseja kohdistamalla viestisi suoraan oikeille päättäjille ilman tarvetta manuaaliseen tietojen etsintään.
- Tarkkuutta markkinointiin ja myyntiin – valmiiksi laadittu lista mahdollistaa kampanjoiden tehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.
- Laadukkaat ja ajantasaiset yhteystiedot – listan tiedot on päivitetty ja tarkistettu, mikä vähentää virheitä yhteydenpidossa. Tämä takaa ammattimaisen yhteydenpidon, mikä parantaa yrityksesi mainetta ja luotettavuutta.
- Soveltuu monenlaisiin tarpeisiin – sopii niin myynnin, viestinnän, markkinoinnin kuin asiakassuhteiden rakentamiseen julkisen sektorin toimijoiden kanssa
Toimitustapa- ja aika:
- Ladattavissa suoraan omalta tililtä ja sähköpostista heti tilauksen vahvistamisen jälkeen.
- Toimitetaan 1 työpäivän sisällä tilauksestasi.
Tilaa päättäjälista ja tavoita hyvinvointialueiden päättäjät tehokkaasti!
Onko sinulla kysyttävää kohderyhmälistasta? Ota yhteyttä täältä!
Hyvinvointialueet
Sote-uudistus on Suomen historian yksi merkittävimmistä hallinnollisista uudistuksista. Vuoden 2023 alusta lukien vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisestä siirtyi kunnilta ja kuntayhtymiltä 21:lle hyvinvointialueelle. Poikkeuksena on Helsingin kaupunki, jolla säilytti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuun. Lisäksi HUS-yhtymällä on erikseen säädetty järjestämisvastuu erikoissairaanhoitoon liittyvistä tehtävistä omalla alueellaan.
Sote-alalla työskentelee noin 400 000 henkilöä, joista noin puolet ovat palkkalistoilla kunnissa ja kuntayhtymissä. Sote-menot olivat vuonna 2017 noin 23,5 miljardia euroa (Kela, Soten rahapuu) ja vuoteen 2030 mennessä sosiaali- ja terveyspalvelujen kustannusten arvioidaan kasvavan reaalisesti noin 17 prosenttia. Terveysteknologian vienti on ollut viime vuodet suurta. Vuonna 2019 terveysteknologian tuoteviennin arvo oli noin 2,4 miljardia euroa (Healthtech Finland 2020.) Terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategiassa on monia sellaisia toimia, jotka vaikuttavat sote-toimialan uudistumiseen ja teknologisten ratkaisujen hyödyntämiseen sote-palveluissa.
Lue lisää sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta
Hyvinvointialueiden vuoden 2025 suunnitelmat – Mitä yritysten kannattaa huomioida myyntityössä?
Panostukset kohdistuvat vuonna 2025 palveluiden kehittämiseen ja talouden tasapainottamiseen, mikä avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia. Tässä vinkit, kuinka yritykset voivat vastata hyvinvointialueiden tarpeisiin:
- Rahoituksen kasvu – Alueiden budjetti kasvaa noin 2,2 miljardia euroa vuoteen 2025 mennessä, joten yrityksillä on tilaisuus tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tukevat tehokasta resurssien käyttöä ja palveluiden laadun parantamista. Valtioneuvosto
- Palveluiden kehittäminen – Ratkaisut, jotka parantavat sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen saavutettavuutta, voivat kiinnostaa alueita. Teknologiapohjaiset innovaatiot ja kustannustehokkaat ratkaisut ovat nyt ajankohtaisia. Valtioneuvosto
- Talouden tasapainottaminen – Alueet pyrkivät kattamaan aiempia alijäämiään, joten kustannussäästöjä tuovat ratkaisut ovat erityisen tervetulleita. Yritysten on hyvä korostaa tuotteidensa tai palveluidensa pitkän aikavälin säästövaikutuksia. Yle
- Strateginen suunnittelu – Yritykset voivat tuoda lisäarvoa tarjoamalla osaamistaan strategian ja palveluprosessien kehittämisessä. Pitkäjänteinen yhteistyö alueiden tavoitteiden tukemisessa on avainasemassa. Valtiolla
Näiden suunnitelmien ymmärtäminen auttaa yrityksiä kohdentamaan myyntinsä oikein ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat hyvinvointialueiden tarpeisiin tulevana vuonna.
Hyvinvointialueet listattuna:
- Varsinais-Suomi: Muodostuu Auran, Kaarinan, Kemiönsaaren, Koski Tl:n, Kustavin, Laitilan, Liedon, Loimaan, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Oripään, Paimion, Paraisten, Pyhärannan, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon, Someron, Taivassalon, Turun, Uudenkaupungin ja Vehmaan kunnista.
- Satakunta: Muodostuu Euran, Eurajoen, Harjavallan, Huittisten, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Rauman, Siikaisten, Säkylän ja Ulvilan kunnista.
- Kanta-Häme: Muodostuu Forssan, Hattulan, Hausjärven, Humppilan, Hämeenlinnan, Janakkalan, Jokioisten, Lopen, Riihimäen, Tammelan ja Ypäjän kunnista.
- Pirkanmaa: Muodostuu Akaan, Hämeenkyrön, Ikaalisten, Juupajoen, Kangasalan, Kihniön, Kuhmoisten, Lempäälän, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Parkanon, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Ruoveden, Sastamalan, Tampereen, Urjalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kunnista.
- Päijät-Häme: Muodostuu Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kunnista.
- Kymenlaakso: Muodostuu Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kunnista.
- Etelä-Karjala: Muodostuu Imatran, Lappeenrannan, Lemin, Luumäen, Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnista.
- Etelä-Savo: Muodostuu Enonkosken, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Pieksämäen, Puumalan, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan kunnista.
- Pohjois-Savo: Muodostuu Iisalmen, Joroisten, Kaavin, Keiteleen, Kiuruveden, Kuopion, Lapinlahden, Leppävirran, Pielaveden, Rautalammin, Rautavaaran, Siilinjärven, Sonkajärven, Suonenjoen, Tervon, Tuusniemen, Varkauden, Vesannon ja Vieremän kunnista.
- Pohjois-Karjala: Muodostuu Heinäveden, Ilomantsin, Joensuun, Juuan, Kiteen, Kontiolahden, Lieksan, Liperin, Nurmeksen, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven kunnista.
- Keski-Suomi: Muodostuu Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Kannonkosken, Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Pihtiputaan, Saarijärven, Toivakan, Uuraisten, Viitasaaren ja Äänekosken kunnista.
- Etelä-Pohjanmaa: Muodostuu Alajärven, Alavuden, Evijärven, Ilmajoen, Isojoen, Isonkyrön, Karijoen, Kauhajoen, Kauhavan, Kuortaneen, Kurikan, Lappajärven, Lapuan, Seinäjoen, Soinin, Teuvan, Vimpelin ja Ähtärin kunnista.
- Pohjanmaa: Muodostuu Kaskisten, Korsnäsin, Kristiinankaupungin, Kruunupyyn, Laihian, Luodon, Maalahden, Mustasaaren, Närpiön, Pedersören, Pietarsaaren, Uusikaarlepyyn, Vaasan ja Vöyrin kunnista.
- Keski-Pohjanmaa: Muodostuu Halsuan, Kannuksen, Kaustisen, Kokkolan, Lestijärven, Perhon, Toholammin ja Vetelin kunnista.
- Pohjois-Pohjanmaa: Muodostuu Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Hailuodon, Iin, Kalajoen, Kempeleen, Kuusamon, Kärsämäen, Limingan, Lumijoen, Merijärven, Muhoksen, Nivalan, Oulaisten, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen, Siikalatvan, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven, Vaalan ja Ylivieskan kunnista.
- Kainuu: Kainuun hyvinvointialue muodostuu Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kunnista.
- Lappi: Muodostuu Enontekiön, Inarin, Kemin, Kemijärven, Keminmaan, Kittilän, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Simon, Sodankylän, Tervolan, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kunnista.
- Itä-Uusimaa: Muodostuu Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon, Pukkilan ja Sipoon kunnista.
- Keski-Uusimaa: Muodostuu Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Mäntsälän, Tuusulan ja Pornaisten kunnista.
- Länsi-Uusimaa: Muodostuu Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin kunnista.
- Vantaa ja Kerava: Muodostuu Vantaan ja Keravan kaupungeista.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.