Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuoltoyritykset (189 yhteystietoa)

150,00 

Lista sisältää Suomen sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto -toimialan päättäjien yhteystietoja.

 • Yhteystietoja listalla yhteensä: 189kpl
 • Yrityksiä listalla yhteensä: 189kpl
 • Keskimääräinen yrityksen koko listalla 10 miljoonaa euroa (viim. liikevaihtotieto)
 • Toimitusjohtajat sekä muut vastaavat päättäjät
 • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
 • Listan sarakkeet Yrityksen nimi / Y-tunnus / Osoite/ Postinumero/ Kaupunki/ Toimiala/ Verkko-osoite / Kontaktin nimi / Työnimike / Tarkistettu sähköpostiosoite/ Tarkistettu puhelinnumero
 • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
 • Hinta ilman ALV

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuoltoyritykset

Datagorillan toimialalistalle on kerätty 189 kpl sähkö-, kaasu- ja lämpöhuoltotoimialan yritystä sekä niiden päättäjien yhteystiedot. Suomessa on kaiken kokoisia sähköyhtiöitä, jotka toimivat niin paikallisesti kuin maanlaajuisestikin. Sähköyhtiöt voidaan jakaa kahteen eri luokkaan: kunnalliset ja muut. Kunnallisissa sähköyhtiöissä omistajana on kunta tai se on ainakin niiden suurin omistaja. Näin kunnallisella päätöksenteolla voidaan vaikuttaa paikalliseen sähköyhtiöön.

Tällä hetkellä (2022) energian saatavuus ja korkeat hinnat ovat jokaisen suomalaisen huolenaiheena. Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa sähkön hinta nousi merkittävästi 2021 loppukesän ja syksyn aikana saavuttaen Suomessa tähänastisen huippunsa joulukuussa. Sähkön tukkumarkkinahintojen nousun taustalla on moninaisia erilaisia syitä, jotka vaikuttavat markkinahintoihin ja  vaikutussuhteet ovat monimutkaisia. Euroopassa vallitseva sotatilanne on entisestään hämärtänyt tulevaisuudenkuvaa. Ilmastotoimien jarruttaminen ei olisi oikea ratkaisu, sillä sähkön hintaa on nostanut liiallinen riippuvuus fossiilisista polttoaineista. Markkinatoimijoiden näkemykset ennustavat varsinkin Keski- ja Etelä-Euroopassa korkeiden hintojen jatkuvan yli vuoden 2022. Suomen hintanäkymät ovat esimerkiksi Saksaa maltillisemmat. Pohjoismaiset sähkömarkkinat ovat vahvat ja toimivat. Hintapiikit ja sähkön hintojen vaihtelu kumpaankin suuntaan on osa markkinoiden normaalia toimintaa. Olkiluoto 3 -ydinvoimalan on määrä aloittaa säännöllinen sähköntuotanto joulukuussa 2022, jonka myötä laitos on Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuotantolaitos. Sen osuus koko suomen sähköntuotantokapasiteetista on noin 15 %

Suomen energiateollisuuden tavoitteena on ilmastoneutraali Suomi, jonka energian tarve ja tuotanto kohtaavat pohjoisessa ilmastossa kestävällä tavalla.

Listalla olevat yritykset jakaantuvat tarkemman toimialaluokituksen mukaan seuraavasti:

Kaukolämmön ja -kylmän erillistuotanto ja jakelu  (35301) 38 %
Sähkön siirto  (35120) 13 %
Sähkön tuotanto vesi- ja tuulivoimalla  (35111) 13 %
Sähkön ja kaukolämmön yhteistuotanto  (35113) 12 %
Sähkön kauppa  (35140) 8 %
Sähkön jakelu  (35130) 7 %
Teollisuutta palveleva lämmön ja kylmän erillistuotanto  (35302) 5 %
Kaasun tuotanto  (35210) 3 %
Teollisuutta palveleva sähkön ja lämmön tuotanto  (35115) 2 %
Sähkön erillistuotanto lämpövoimalla  (35112) 1 %

Listalla mm.

 • AvainEnergia Oy
 • BioSairila Oy
 • Biowin Karelia Oy
 • EJ-Lämpö Oy EKO
 • Energiapalvelut ETK Oy
 • +184 muuta yritystä

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat Excel-työkirja muodossa.

Lisätiedot

Tilaustyyppi

12 kk, Kertatilaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuoltoyritykset (189 yhteystietoa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *