Suomen videopeliala

110,00 

Lista sisältää Suomen videopelialan päättäjien yhteystiedot.

 • Yhteystietoja listalla yhteensä: 69 kpl
 • Yrityksiä listalla yhteensä: 69 kpl
 • Toimitusjohtajat sekä muut vastaavat päättäjät
 • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
 • Listan sarakkeet Yrityksen nimi / Y-tunnus / Verkko-osoite / Kontaktin nimi / Työnimike / Tarkistettu sähköpostiosoite/ Tarkistettu puhelinnumero
 • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
 • Hinta ilman ALV

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Suomen videopeliala

Suomen videopeliala -päättäjälista seuraa Suomen pelitieollisuuden yrityksiä. Suomessa on noin 200 pelialan yritystä, joista Datagorillan listalta löytyy vajaa puolet. Yhteystietolista sisältää yrittäjien ja toimitusjohtajien tarkat yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Päättäjätiedot päivittyvät säännöllisesti uusien pelialan yritysten mukana.

Peliala on Suomen sisältöviennin kärkiala ja arviolta 98 % sen liikevaihdosta tulee viennistä. Vuoden 2020 lopussa Suomen pelialan 200 yritystä työllistivät noin 3600 ihmistä ja toimialan liikevaihto oli kuudetta peräkkäistä vuotta yli 2 miljardia euroa. 46 studiota ylsi vuonna 2020 yli miljoonan euron liikevaihtoon ja uusia pelejä syntyi noin 100. Peliala on joka suhteessa kansainvälinen toimiala. Vuoden 2020 lopussa 28 % pelialan työntekijöistä oli ulkomaalaisia. Vaikka Suomen videopelialalla liikkuu paljon rahaa, se on kärsinyt pitkään työvoimapulasta. Tarvetta olisi sadoille uusille työntekijöille.

Videopelialan kolme päätoimijaa ovat pelistudiot eli pelinkehittäjät, julkaisijat sekä kuluttajat. Pelinkehittäjät vastaavat pelien suunnittelusta ja kehittämisestä. Julkaisijat huolehtivat pelin myyntiin liittyvistä seikoista kuten jakelusta ja rahoituksesta. Julkaisijat voivat myös tukea kehittäjiä tarjoamalla resursseja kehittämiseen ja testaamiseen. Kuluttajat vaikuttavat peleihin suorasti ja epäsuorasti kommunikoidessaan tarpeistaan julkisesti

Suomen Pelinkehittäjät Ry on Suomen pelinkehittäjäyritysten yhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on toimia suomalaisten peliyhtiöiden yhteistyöelimenä ja edunvalvojana. Toinen merkittävä alan yhdistys on Neogames, joka on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Neogamesin tehtävänä on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä sekä yhdistää pelialan eri sektorien toimijat ja ajaa heidän yhteisiä etujaan.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat Excel-työkirja muodossa.

Listalla mm.
 • Rovio
 • Colossal order
 • Small giant games
 • Electronic arts Finland
 • Remedy
 • +64 muuta yritystä

Lisätiedot

Tilaustyyppi

12 kk, Kertatilaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen videopeliala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *