Suomen tekoäly-yritykset

200,00 

Lista sisältää Suomen keskeisimpien tekoälyä kehittävien yritysten päättäjien yhteystiedot.

 • Yhteystietoja listalla yhteensä: 122 kpl
 • Toimitusjohtajat sekä muut vastaavat päättäjät
 • Laadukkaat, tarkistetut ja tarkat yhteystiedot, ei vaihteiden yhteystietoja tai tyhjiä rivejä
 • Listan sarakkeet Yrityksen nimi / Y-tunnus / Kaupunki / Toimiala / Kontaktin nimi / Titteli / Tarkistettu puhelinnumero / Tarkistettu sähköpostiosoite
 • Helppo ja CRM yhteensopiva tiedostomuoto (excel)
 • Hinta ilman ALV

 

Tuoteryhmä:
Päivitetty: 15.02.2024

Kuvaus

Tekoäly-yritykset

Eri listausten ja artikkeleiden mukaan Suomessa on noin 300 pääasiallisesti tekoälyyn keskittynyttä yritystä. Datagorillan keräämälle listalle nostettiin alan 100:n keskeisten yritysten päättäjien tarkistetut yhteystiedot. Yleisesti tekoälyyn perustuvia ratkaisuja tarjoavat yritykset voidaan jakaa esimerkiksi kolmeen kategoriaan – tekoälyyn perustuvia tuotteita tai palveluja tarjoaviin yrityksiin, tekoälyratkaisuja konsultoiviin yrityksiin sekä yrityksiin, joiden palvelut on suunnattu tekoälysovelluksia rakentaville yrityksille. Tekoäly-yritysten mediaaniliikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa. Ala kasvaa voimakkaasti ja se ylsi jopa korona-pandemian aikana yli 40 % vuosikasvuun liikevaihdolla mitattuna. Alan yritykset ovat tarjonneet myös koronan torjuntaan erilaisia ratkaisuja esimerkiksi diagnostiikkaan ja tilojen tarkkailuun liittyen. Tekoälyalan yritykset rekrytoivat voimakkaasti ja yritysten henkilöstö on hyvin kansainvälistä moniin muihin aloihin verrattuna.  Lisätietoja AI Landscape -yrityksistä saat muun muassa täältä.

PwC Globalin tekemän tutkimuksen mukaan tekoälyn maailmanlaajuisesti tuottama talouskasvu tulee olemaan 15,7 biljoonaa dollaria vuoteen 2030 mennessä. Tekoäly luo valtavia mahdollisuuksia, sillä se mahdollistaa erilaisten päätösten ja tehtävien automatisoinnin, mikä on aiemmin vaatinut ihmistä. Talouskasvusta hyötyvät eniten organisaatiot, jotka ottavat etumatkaa muihin kytkemällä tekoälyn osaksi liiketoimintastrategiaa ja lähtevät määrätietoisesti toteuttamaan sitä. 

Työ- ja elinkeinoministeriön Tekoäly 4.0 -ohjelman tavoitteena on, että Suomi on kaksoissiirtymän, eli digitaalisen ja vihreän siirtymän, edelläkävijä vuoteen 2030 mennessä. Suomen tulee olla aktiivinen tekoälyyn ja digitalisaatioon liittyvässä kehityksessä EU:ssa. Suomalaista osaamista tulee tehdä paremmin näkyväksi EU:ssa, ja Suomen tulee vaikuttaa EU:ssa aktiivisesti muun muassa meille potentiaalisiin vientialoihin.

Kokemuksemme mukaan myyjiltä kuluu lähes puolet työajasta yhteystietojen hakemiseen, tarkastamiseen ja listaamiseen. Datagorillan valmiiden päättäjälistojen avulla voit keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. Sinun ei tarvitse tarkistaa yhteystietoa enää uudelleen yrityksen kotisivuilta tai muusta lähteestä. Olemme tehneet sen sinun puolestasi. Yhteystietolista toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Yhteystiedot ovat Excel-työkirja muodossa.

Listalla mm.
 • Utopia Analytics Oy
 • Chief Chief Technologies Oy
 • Zoan Oy
 • Valohai Oy
 • HeadAI Oy
 • +95 muuta yritystä

Lisätiedot

Tilaustyyppi

12 kk, Kertatilaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen tekoäly-yritykset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *