Buukkauspalvelut

Kattavat B2B, B2G, B2PA ja B2PS Buukkauspalvelut – Optimoitu ratkaisusi asiakastapaamisten järjestämiseen

Buukkauspalvelu

Miksi valita Datagorillan buukkauspalvelu?

Monipuoliset buukkauspalvelut yritysten tarpeisiin

Tarjoamme räätälöityjä buukkauspalveluja, jotka vastaavat eri sektoreiden, kuten B2B (Business-to-Business), B2G (Business-to-Government), B2PA (Business-to-Public-Administration) ja B2PS (Business-to-Public-Sector), tarpeisiin:

  • Normaali buukkaus (B2B/B2G/B2PA/B2PS): 165 € per toteutunut tapaaminen.
  • Vaativa buukkaus (B2B/B2G/B2PA/B2PS): 210 € per toteutunut tapaaminen.

Palvelumme vaativuus määritellään asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan. Laskutamme palvelusta kuukausittain toteutuneiden tapaamisten mukaan.

Vankka kokemus ja asiantuntemus yritysmyynnissä

Buukkaajiemme vähintään viiden vuoden kokemus yritysmyynnistä ulottuu laajalle, kattamaan sektorit kuten taloushallinto, konsultointi, IT-palvelut, julkinen hallinto, yleishallinto ja asiantuntijapalvelut. Tämä laaja-alainen asiantuntemus takaa, että palvelumme tukee tehokkaasti niin yritysten kuin julkisen sektorin asiakastapaamisten järjestämistä.

Laadukas asiakaslähtöinen buukkausprosessi

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista ja keskustelupohjaista buukkausta, jossa luodaan lisäarvoa jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Keskitymme luomaan aitoja keskusteluita asiakkaan tarpeiden perusteella. Tarjoamme myös perusteellista dokumentointia buukkauksen keskusteluista ja asiakkaan tarpeista, jotta tulevat palaverit ovat mahdollisimman tuloksellisia.

Laaja asiakaskunta ja luotettavat referenssit

Palvelumme on saavuttanut kiitosta monilta eri toimialojen yrityksiltä. Referenssit todistavat buukkauspalvelumme tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden monipuolisilla markkinoilla.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen palvelusta?
Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Oskari Heinämäki

Oskari heinämäki

Uudet asiakkuudet ja kumppanuudet sekä b2b-myyntipalvelut

Kun tarvitset laadukasta buukkauspalvelua, valitse DataGorilla. Meillä on vankka asiantuntemus ja kokemus, erityinen painopiste julkisella sektorilla, ammattitaitoinen tiimi ja kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä ja varmista menestyksesi.