Pöytäkirjavahti

Uusi tapa seurata julkisen sektorin päätöksentekoa

Tilaa maksuton pöytäkirjavahdin demotulos

Julkisen sektorin pöytäkirjapäätökset kattavasti yhdessä työkalussa

Pöytäkirjavahti on innovatiivinen palvelu, joka keskittyy julkisen sektorin, eli kuntien,  hyvinvointialueiden, seurakuntien, kuntayhtymien ja valtion päätöksenteon seurantaan ja samalla varhaisten liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamiseen. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä suoraan käsiksi ja seurata julkisen sektorin päätöspöytäkirjoja ja esityslistoja avainsanojen sekä liidi arvioinnin avulla. Pöytäkirjavahti on ainutlaatuinen palvelu, joka auttaa sinua ja sinun myyntitiimiäsi pysymään ajan tasalla alueellisista päätöksistä, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi. Pysy askeleen edellä muita pöytäkirjavahdin avulla!

Palvelun hyödyt ja ominaisuudet

Hankintavahti

"Julkisen sektorin palveluiden tarpeet ovat yleensä tunnistettavissa jopa 12–24 kuukautta ennen itse kilpailutusprosessin alkamista tai varsinaista hankintaa."

Strateginen ennakointi

Kuntien ja hyvinvointialueiden päätöksentekoprosessien syvällinen ymmärrys on keskeistä menestyvälle liiketoiminnalle, joka kohdistuu julkiselle sektorille. Usein merkittävien hankkeiden, asioiden ja toimenpiteiden valmistelu ja ennen kaikkea tarvelähtöinen keskustelu aloitetaan jopa vuosi ennen kuin hankintailmoitus julkaistaan virallisissa tarjouskanavissa, kuten HILMA:ssa tai muissa julkisten hankintojen ilmoitustauluilla. Tämä pitkä valmisteluvaihe tarjoaa ennakoiville yrityksille ainutlaatuisen tilaisuuden saada etumatkaa kilpailijoihin nähden. 

Tietoon perustuva myynti

Pöytäkirjavahti-palvelumme on kehitetty vastaamaan Suomen B2PS-markkinoiden tarpeita, tarjoten yrityksellesi helpon pääsyn julkisen sektorin päätöksenteon keskeisiin tietoihin, jotka voivat tarjota strategisen etulyöntiaseman kilpailijoihisi nähden. Hyödyntämällä ennakkotietoja, yrityksesi voi ottaa proaktiivisia myynnin askeleita, tehdä tulevia toimintasuunnitelmia ja valmistautua paremmin tuleviin hankintamahdollisuuksiin, kuten peruskorjaushankkeisiin, kehityssuunnitelmiin ja muissa kilpailutuksissa esiintyviin tilaisuuksiin. Käyttämällä Pöytäkirjavahti-palvelua, joka tarjoaa syvällisen näkemyksen kuntien päätöksentekoprosesseihin ja tuleviin hankintailmoituksiin, varmistat, että yrityksesi pysyy aina askeleen edellä, valmiina hyödyntämään markkinamahdollisuuksia niiden ilmaantuessa. Pöytäkirjavahti on ainutlaatuinen strateginen työkalu yrityksellesi julkisen sektorin myynnissä Suomessa.

Hinnasto

Pöytäkirjavahti

239 € /kk

Laaja Pöytäkirjavahti

339 € /kk

Tilaa maksuton ja yrityksellesi räätälöity demotulos nyt ja aloita uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen!

Pöytäkirjavahtipalvelun Käyttöönotto

Avainsanojen määrittely

Avainsanojen testaus

Kuukausittainen raportointi

Avainsanojen hienosäätö

Hankintavahti Pöytäkirjavahti käyttöönotto

Esimerkillisiä hyödyntämis-caseja

Rakennus- ja infrastruktuurialan hankkeet

”Rakennus- ja infrastruktuurialan yritykset hyötyvät Pöytäkirja- ja hankintavahti-palvelusta seuratessaan kunnallisia kaavoituspäätöksiä ja infrastruktuurihankkeita. Avainsanat kuten ’kaupungin rakennushankkeet’, ’infrastruktuurin kehittäminen’ ja ’tarjouskilpailut rakennusalalla’ ovat keskeisiä. Palvelu tarjoaa tietoa kunnan suunnitelmista, kuten uusista asuinalueista tai liikenneverkon parannuksista, antaen yrityksille mahdollisuuden valmistautua strategisesti tuleviin tarjouskilpailuihin ja infrastruktuurihankkeisiin.”

Teknologia- ja IT-ratkaisut

”IT- ja teknologia-alan yritykset voivat käyttää Pöytäkirja- ja hankintavahtia hyödykseen seuraamalla ’kuntien IT-hankintoja’ ja ’digitalisaation edistämistä’. Palvelu tarjoaa tietoa esimerkiksi kunnan IT-infrastruktuurin päivityksistä tai uusista digitaalipalveluista, mikä mahdollistaa IT-yritysten ennakoida tulevia teknologiatarpeita ja valmistautua kilpailutuksiin.”

Koulutus- ja Kulttuuriprojektien Seuranta

”Koulutus- ja kulttuurialan organisaatiot voivat käyttää Pöytäkirja- ja hankintavahtia seuratakseen ’koulutusinvestointeja’ ja ’kulttuuriprojekteja’ kunnissa. Palvelu antaa tietoa koulujen rakennushankkeista, kulttuuritapahtumien rahoituksesta ja yhteisöllisten hankkeiden kehittämisestä, mikä auttaa näitä organisaatioita tunnistamaan rahoitusmahdollisuuksia ja osallistumaan aktiivisesti kunnan kulttuurin ja koulutuksen kehitykseen.”

Terveydenhuolto- ja Sosiaalipalveluiden Kehitys

”Terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tarjoajat löytävät Pöytäkirja- ja hankintavahtia käyttämällä tietoa ’kuntien terveydenhuollon investoinneista’ ja ’sosiaalipalveluiden kehittämisestä’. Palvelu tarjoaa ennakkotietoa terveyskeskusten rakentamisesta, vanhustenhoidon laajentamisesta ja vammaispalveluiden parantamisesta, mikä mahdollistaa näiden palveluntarjoajien suunnitella ja valmistautua tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat kunnan tulevia tarpeita.”

Pöytäkirjavahtipalvelu

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Pöytäkirjavahti on palvelu, joka tarjoaa yrityksille pääsyn Suomen kuntien päätöspöytäkirjoihin. Palvelun avulla voit seurata kunnallisia päätöksiä reaaliajassa ja saada tietoa tulevista hankkeista ja kilpailutuksista.

Palvelu auttaa yrityksiäsi pysymään ajan tasalla kuntien päätöksenteosta, mikä on erityisen hyödyllistä suunniteltaessa tarjouksia ja strategioita. Saat etulyöntiaseman markkinoilla, kun tiedät kunnan suunnitelmista jo ennen kuin ne julkaistaan virallisesti.

Kyllä, Pöytäkirjavahti mahdollistaa avainsanojen määrittelyn, jolloin saat vain sinua kiinnostavaa tietoa. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä niihin päätöksiin, jotka ovat olennaisia juuri sinun liiketoimintasi kannalta.

Tarjoamme tiedot lähes reaaliajassa. Heti kun kunta julkaisee uuden päätöspöytäkirjan, tiedot ovat saatavillasi palvelussamme.

Kyllä, Pöytäkirjavahti kattaa kaikki Suomen kunnat, mikä tekee siitä kattavan työkalun kaikenkokoisille yrityksille, jotka toimivat eri alueilla.

Voit tilata palvelun käymällä verkkosivuillamme ja täyttämällä tilauslomakkeen. Tarjoamme myös henkilökohtaisia konsultaatioita palvelun asetuksista ja käytöstä.

Kyllä, tarjoamme kattavaa asiakastukea kaikille Pöytäkirjavahti-palvelun käyttäjille. Tukemme on saatavilla sekä puhelimitse että sähköpostitse kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme alan standardien mukaisia salausmenetelmiä sekä tietoliikenteessä että tallennuksessa, ja palvelimemme ovat suojattuja uusimmilla tietoturvatekniikoilla.

Kyllä, kaikki käyttäjätiedot pidetään tiukasti luottamuksellisina. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolien kanssa ilman suostumustasi. Lisäksi voit itse hallita ja tarkastella omia tietojasi palvelussamme.

Meillä on käytössä monikerroksinen tietoturvasuunnitelma, joka sisältää palomuureja, tunkeutumisenestojärjestelmiä ja säännöllisiä tietoturvapäivityksiä. Lisäksi henkilöstömme saa jatkuvaa koulutusta tietoturvallisuuden parhaista käytännöistä, jotta voimme ennaltaehkäistä ja reagoida nopeasti mahdollisiin uhkiin.

 

Jos epäilet tietoturvaloukkausta, pyydämme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Reagoimme nopeasti kaikkiin tietoturvaan liittyviin ilmoituksiin ja ryhdymme tarvittaviin toimiin tilanteen selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi.

Kyllä, olemme sitoutuneet noudattamaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että käsittelemme kaikkia henkilötietoja lainmukaisesti, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi. Lisäksi tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden hallita omia henkilötietojaan ja pyytää tietojen poistamista.

Kun yritykset käyttävät Pöytäkirjavahtia, ne ovat paremmin informoituja kunnan tarpeista ja tulevista hankkeista. Tämä johtaa usein laadukkaampiin tarjouksiin ja palveluihin, jotka vastaavat kunnan vaatimuksia ja edistävät alueen kehitystä. Lisäksi aktiivinen osallistuminen ja sitoutuminen paikallisiin hankkeisiin voi vahvistaa kunnan ja yritysten välistä yhteistyötä.

Kyllä, Pöytäkirjavahti-palvelun avulla kunnan päätöksentekoprosessi tulee avoimemmaksi ja läpinäkyvämmäksi. Kun yritykset voivat helposti seurata kunnan päätöksiä, se edistää avoimuutta ja luottamusta kunnan toimintaan, mikä on olennaista demokraattisen prosessin ja hyvän hallinnon kannalta.

Pöytäkirjavahti-palvelun käyttö parantaa kunnan ja yritysten välistä viestintää. Kun yritykset saavat suoraa ja ajantasaista tietoa kunnan päätöksistä, se helpottaa niiden mahdollisuutta vastata nopeasti ja tehokkaasti kunnan tarpeisiin. Tämä edistää sujuvampaa yhteistyötä ja viestintää kunnan ja paikallisten yritysten välillä, mikä on hyödyksi molemmille osapuolille.

Kyllä, kun yritykset käyttävät Pöytäkirjavahtia ja saavat tietoa kunnan tulevista hankkeista ja tarpeista, ne voivat valmistella ja esittää paremmin kohdennettuja ehdotuksia. Tämä tarkoittaa, että kunnat saavat käyttöönsä kilpailukykyisempiä ja laadukkaampia tarjouksia, mikä johtaa tehokkaampiin ja kustannustehokkaampiin ratkaisuihin.

Haluatko esittelyn palvelusta tai tilata sen heti käyttöösi?
Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Moona 300x300

Moona Jokinen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Kun tarvitset laadukasta pöytäkirjavahtipalvelua, valitse DataGorilla. Meillä on vankka asiantuntemus ja kokemus, erityinen painopiste julkisella sektorilla, ammattitaitoinen tiimi ja kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä ja varmista menestyksesi.