Datagorilla PRO
julkisen sektorin kohderyhmätyökalu

Datagorilla Pro on ainutlaatuinen julkisen sektorin yhteystietoihin erikoistunut työkalu, jolla varmistat että sinulla on saatavilla oikeat päättäjätiedot oikeaan aikaan.

Datagorilla Pro

Julkisen sektorin kohderyhmätyökalu

Verkostoidu vaikutusvaltaisten toimijoiden kanssa ja saavuta menestystä! Me Datagorillalla huolehdimme, että sinulla on saatavilla oikeat tiedot oikeaan aikaan.

Datagorilla pro avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin julkisen sektorin päättäjien kanssa.

helppokäyttöinen

säästää aikaa

kuumat liidit

Datagorilla PRO on helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa sinua vähentämään manuaalista työtä, kun kaikki data julkisen sektorin päättäjistä on löydettävissä yhdestä paikasta. Työkalun avulla säästät aikaa ja voit keskittyä omaan ydintekemiseesi. Laadukkaat yhteystiedot takaavat sinulle korkean vastausprosentin, joka edistää tehokkuuttasi.

Datagorila pro

avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin JUlkisen sektorin päättäjien kanssa.

helppokäyttöinen

säästää aikaa

kuumat liidit

Datagorilla PRO on helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa sinua vähentämään manuaalista työtä, kun kaikki data julkisen sektorin päättäjistä on löydettävissä yhdestä paikasta. Työkalun avulla säästät aikaa ja voit keskittyä omaan ydintekemiseesi. Laadukkaat yhteystiedot takaavat sinulle korkean vastausprosentin, joka edistää tehokkuuttasi.

Luo räätälöityjä kohderyhmiä

Työkalu tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä kohderyhmiä erilaisten organisaatiotyyppien ja organisaatioiden keskuudessa. Tämä ominaisuus mahdollistaa kohdentamisen esimerkiksi hyvinvointialueisiin, kuntiin, kaupunkeihin, valtion virastoihin ja laitoksiin, ammatillisiin oppilaitoksiin, konserniyhtiöihin ja luottamushenkilöihin. Voit hakea tietoa yhdestä tai useammasta organisaatiosta samanaikaisesti tai rajata hakua asukasluvun perusteella. Tämä antaa sinulle täydellisen hallinnan ja mahdollisuuden kohdentaa viestisi tarkasti haluamillesi yleisöille.

Tavoita Kohderyhmäsi Tarkasti

Voit tarkasti määritellä kohderyhmäsi käyttäen kriteereinä tittelitä ja palveluluokituksia. Nämä tiedot tarjoavat sinulle arvokasta tietoa kohderyhmäsi vastuualueista ja tehtävistä. Tarjoamme kuukausittain päivitetyt ja korkealaatuiset päättäjätiedot, mukaan lukien heidän suorat puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Tämä lisää mahdollisuuttasi tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti ja tuloksellisesti.

CRM-yhteensopiva Excel-lataus

Voit tallentaa ja ladata luomasi kohderyhmän tiedot vaivattomasti Excel-tiedostona tietokoneellesi. Tiedosto on rakennettu siten, että CRM-järjestelmät tunnistavat saraketiedot suoraan, mikä säästää arvokasta aikaasi ja vaivaasi manuaaliselta muotoilulta.

Monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin mahdollisuudet

Sähköposti & uutiskirje

Lähetä yksilöllisesti räätälöityjä sähköposteja ja uutiskirjeitä suoraan kohdeyleisöllesi. Tarjoa heille erikoistarjouksia tuotteistasi, anna tietoa palveluistasi ja lähetä kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Tämä avaa oven ainutlaatuisten mahdollisuuksien maailmaan, jossa voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi. 

Hyödynnä sosiaalista mediaa osana mainoskampanjoita. Oikean kohderyhmän avulla voit suunnata mainoskampanjasi juuri oikeaan kohdeyleisöön. Tämä strategia tehostaa brändisi ja tuotteidesi näkyvyyttä oikeissa ympyröissä, mikä voi johtaa entistä parempiin tuloksiin.

Sosiaalinen media

Telemarkkinointi

Soita suoraan tarjotaksesi tuotteitasi tai palveluitasi, tai järjestä tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi voit luoda henkilökohtaisia suhteita ja kerää palautetta heidän tarpeistaan. Näin voit tehdä tehokasta myyntiä tai kohdennettua markkinatutkimusta sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä, edistäen liiketoimintasi kasvua.

Hyödynnä lyhyitä tekstiviestejä tarjousten ja päivitysten jakamiseen asiakkaillesi. Tällainen viestintä auttaa heitä pysymään ajan tasalla ja lisää sitoutuneisuutta yritykseesi. Tämä vuorovaikutus voi vahvistaa asiakassuhteita ja tukea pitkäaikaista yhteistyötä

SMS-markkinointi

Huomioithan GDPR:n vaatimukset markkinointitoiminnoissa. Kaikille kaikkea ei ole oikea tapa, mutta oikean kohderyhmän, sääntöjen mukaisten toimintojen ja huolellisen valmistelun kautta voit hyödyntää monikanavaista markkinointia tehokkaasti. Jos olet epävarma säännöistä ja kohderyhmistä, ole yhteyksissä niin keskustellaan lisää. Tutustu myös tasapainotestiin ja sen vaatimuksiin. 

Hinnoittelu

Pienet
organisaatiot

1-10 henkilöä

1800 € /vuosi

Keskikokoiset
organisaatiot

10+ henkilöä

3400 € /vuosi

Räätälöity
tarjous

Yhteystiedot myös Excel-muodossa

Pyydä tarjous

Hinta määräytyy organisaation henkilömäärän mukaan. Tilaus jatkuu automaattisesti 12 kk:n laskutusjaksoissa, ellei asiakas irtisano tilausta päättymään laskutusjakson loppuun. Kaikki työkalun ominaisuudet kuuluvat jokaiseen lisenssisopimukseen. Tutustu palvelun käyttöehtoihin.

Esimerkillisiä hyödyntämis-caseja

Turun kaupungintalo Aurajoelta

Tutkimus- ja kehittämislaitokset

 

Datagorillan kohderyhmät ovat auttaneet eri tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteuttamisessa. Tarkat rooleihin perustuvat kohderyhmät säästävät aikaa ja nopeuttavat kriittisen tiedon hankintaa oikea-aikaisesti. Tutkimustyön tuloksien ja luotettavuuden kannalta myös kohderyhmien huolellinen suunnittelu on tärkeää. Datagorillan yhteystietopalvelun avulla tavoitetaan kriittinen otanta helposti ja nopeasti.

virastot

 

Eri julkiset virastot ja laitokset ylläpitävät yhteystietoja julkisen sektorin päättäjistä esimerkiksi tiedottamis- ja ohjaamistarkoituksessa. Datagorillan yhteystietopalvelun avulla aika voidaan käyttää sisältöön ja tuloksiin, kun yhteystiedot päivittyvät automaattisesti, eikä niitä tarvitse enää manuaalisesti ylläpitää.

yritykset

 

Julkisen sektorin rooli yritysten asiakkaana on erityisen iso meillä Suomessa. Yhä isommassa roolissa ovat julkiset kilpailutukset sekä palveluiden hankinta yksityiseltä sektorilta. Datagorillan yhteystietopalvelun avulla voidaan varmistaa, että oikeat päättäjät ovat tietoisia yksityisen sektorin mahdollisuuksista ja tarjonnasta.

Haluatko esittelyn palvelusta tai tilata sen heti käyttöösi?
Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Moona 300x300

Moona Jokinen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Kun tarvitset laadukasta julkisen sektorin kohderyhmäpalvelua, valitse DataGorilla. Meillä on vankka asiantuntemus ja kokemus, erityinen painopiste julkisella sektorilla, ammattitaitoinen tiimi ja kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä ja varmista menestyksesi.

Julkisen sektori yhteystietohaku - datagorilla PRO työkalu

pyydä tarjous

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle Datagorilla Pron palvelun, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi tavoitteidesi mukaisesti. Jätä yhteystietosi ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan menestystä valitsemallasi toimialalla!